Nordic Noir fra Nøgne Ø

 

Vi har gleden av å lansere et av de nyeste ekstrem-ølene fra Nøgne Ø, Nordic Noir!


Dette er det aller største og heftigste ølsettet vi har skrudd sammen, og vi må si oss kjempefornøyde med resultatet. Ølet er varmende, smaksrikt, og med noter av karamell, og honning.

Nordic Noir byr på noe av det beste fra norsk brygging. Her snakker vi malt levert fra Norsk Malt i Ringsaker. Lynghonning fra Mjøderiet i Bergen sin egen vestlandske birøkter, nylig innhøstet kun uker før ølsettet blir lansert.

Og hva passer ikke bedre til et slikt mørkt, sterkt øl enn Norsk Kveik fra Voss. Kveiken gir behagelige toner av appelsinmarmelade som går godt opp mot honningen. Vossakveik har gått i arv i generasjoner og er i seg selv et lite stykke norsk bryggetradisjon.


Svært begrenset antall!

 

Kjøp ditt Nordic Noir Ølsett her!


 

25% RABATT PÅ TILBEHØR

Nordic Noir burde gjæres varmt, ordentlig varmt, og da hjelper det med temperaturkontroll. Vi  kjører dermed på med noen skikkelige tilbud på både temperaturkontroller fra InkBird, samt varmeelement fra Mangrove Jack’s, som gode hjelpemidler i arbeidet. Svarte kapsler er et must på Nordic Noir, så vi gir selvfølgelig skikkelig rabatt på de også.

God brygging!
 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.