Lallemand New England 11g

East Coast American Ale Yeast

Varenr: 105503
49,-
-+
Hovedlager: 20+
  • 20+Asker
  • 0Demo Oslo
  • 20+Hovedlager
  • 20+Kristiansand
  • 20+Larvik
  • 15Oslo
  • 20+Stavanger
  • 0Sverige
  • 0Volum
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

Gjær (Saccharomyces cerevisiae) 11,5g

Tørrgjær som brukes til å brygge de typiske New England IPA's fra østkysten i USA og som er kjent for sitt høye innhold av humle samt gule og tåkete utseende. Gjæren har en fruktig aromaprofil.


•Utgjæring: Medium til høy
•Flokkulering: Medium
•Anbefalt gjæringstemperatur: 15-22°C
•Alkohol toleranse: 9% ABV
•Anbefalt dosering: 1g/l for å sikre et minimun av 1 million celler pr ml.

Produsentens anbefalte tillsettnings instruks:
Det er viktig å rehydrere tørrgjæren i en ren beholder før du har den i vørteren.

Dryss tørrgjæren opp i 10 ganger vekten sin med vann (1g gjær til 10ml vann) på 27C ± 3C. Etter at gjæren er gjennombløt (dette kan ta 15-30 minutter), rør forsiktig i den inntil væsken er klumpefri. Da er den klar til å ha i vørteren.

Alternativt, ha tørrgjæren rett i vørteren som er på 20C+, i gjæringskaret. Dryss gjæren jevnt utover hele overflaten av vørteren for å unngå at det klumper seg. La den stå i 30 minutter for å så rør forsiktig i det hele f.eks. via oksygenering.

Alternativer
56858
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.