Kom i gang med hjemmebrygging

 

Det er både gøy, enkelt og givende å brygge ditt eget øl eller cider for den saks skyld, og resultatet blir overraskende bra. Du trenger svært lite forhåndskunnskap og utstyr for å komme i gang. Vi har satt sammen smarte startpakker og laget enkle instruksjonsvideoer for deg som har lyst til å teste ut hjemmebrygging uten å måtte investere de store summene. 

På denne siden finner du gode tips og informasjon om bryggeprosessen, det viktigste utstyret og veien videre. Lykke til!

Utstyr og råvarer

 

Alle som er i startfasen av denne fantastiske hobbyen lurer på hva slags utstyr de trenger og hva man skal velge. Det finnes utallige måter å brygge godt øl på, men det aller enkleste er å brygge et ekstraktsett. Våre startpakker inneholder alt du trenger for å sette ditt første brygg og er derfor geniale når du skal starte på denne fantastiske hobbyen. Ekstraktsettene som finnes på markedet nå er av enormt mye bedre kvaltiet enn hermetikkboksene fra gamle dager, og du får virkelig gode resultater. 

Vil du brygge med malt ved senere anledninger er det enkelt å oppgradere fra startpakkene våre. Tidligere var "Brew In A Bag"-metoden populær blant ferske ølbryggere, da inngangsprisen er lav og prosessen er enkel. De siste årene har bryggemaskiner tatt over tronen, og det har kommet utallige varianter. Brewtools og Grainfather er våre favoritter.
 

 

Brygging med cidersett

 

Vi har et stort utvalg av ekstraktsett - og garantert noe for enhver smak. Finest Cidersett er vårt aller beste cidersett med nøye utvalgte råvarer og ingredienser for at du skal få den aller beste hjemmebryggede cideren. Vi har gjort det enkelt for deg å brygge cideren da hvert sett kommer med vår egen fremgangsmåte på norsk! Her ser du noen av de mest populære: 

 

 

Brygging med ølsett

 

Craft Series fra Mangrove Jack´s er høykvalitets ekstraktsett for ølbrygging. Ekstraktsettene har to lommer, den ene lommen er fylt med noe av den fineste maltekstrakten i Europa, og den andre lommen med tørrgjær tilpasset type øl.

 

 

 

Tapping

 

Etter gjæring må de edle dråpene tappes på flasker eller fat. De aller fleste velger å begynne med flasker, da det er en rimelig inngang og dessuten en praktisk måte å lagre drikkevarene på. 

 

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.