84936

NEIPA HOPS BUNDLE

1 KG HUMLE

Varenr: 108035
970,-
-+
Hovedlager: 20+
 • 5Asker
 • 0Demo Oslo
 • 0Hovedlager
 • 1Kristiansand
 • 5Larvik
 • 5Oslo
 • 3Stavanger
 • 20+Sverige
 • 0Volum
Beskrivelse
Beskrivelse

NEIPA HOPS BUNDLE

1 kilo juicy humle til din NEIPA nå til ekstra gunstig pris!
 

 

Perfekt humle bundle som er satt sammen for alle som elsker hazy IPA! Her får du en god blanding av juicy humlesorter som dekker de fleste behov for å brygge typiske hazy og juicy IPAer.  

Denne NEIPA humlebundle'en inneholder:

 • 200 g - Amarillo kan kalles for en av de mest legendariske humlesortene som dyrkes i USA. Er pr. i dag en av topp 10 mest brukte av amerikanske humlesorter. Kan fint brukes som bitterhumle da den har et jevnt høyt innhold av alfasyre hver sesong, men kanskje viktigst av alt er at den har det høyeste innholdet av "myrcene" olje enn noen annen humlesort. Dette sørger for at Amarillo gir et svært tydelig inntrykk av søt sitrus og en aroma som er mer lignende appelsin enn grapefrukt. Den gir også toner av melon og fersken. Amarillo er ekstremt allsidig og kan brukes i de fleste ølstiler. Men gjør seg absolutt best i lyse humlefokuserte ølstiler som pale ales, IPA, dobbel IPA og moderne "hazy" IPAer.
 • 200 g - Idaho 7 er en nyere humlesort fra USA. Den gir et herlig inntrykk av moden, klementin og kan gi assosiasjoner til appelsinmarmelade. Den har en unik aroma som gir lette toner av urter, da spesielt Earl Gray (sort te). Idaho-7 er en glimrende "dual-purpose" humle som kan brukes som både til bitterhet og smak/aroma. Den gjør seg absolutt best når den pares sammen med andre amerikanske humlesorter, da spesielt Citra, Loral og El-Dorado. Gjør seg spesielt godt i humlefokuserte øl, spesielt i moderne "hazy" IPAer hvor man er på jakt etter et skikkelig "juicy" inntrykk av det ferdige ølet.
 • 200 g - Loral, tidligere kjent som HBC-291, gir en tradisjonell men fremdeles noe unik humlekarakter. Den gir toner av blomster og urter som man ofte forventer i nobelhumle. Den har derfor fått kallenavnet "Super Noble Hop". Men den gir et temmelig komplekst preg av blomster, saftig sitrus med et forsiktig hint av urter.   
  Dens sitruspreg er ikke like heftig som andre amerikanske sitrusfokuserte humlesorter, her er den mer balansert. Dette gjør at Loral er en perfekt humle å bruke sammen med andre mer "hissige" humlesorter som Citra, Mosaic og Centennial. Den gjør seg også svært godt som aromahumle for lyse sommerslige lagerøl!
 • 200 g - BRU-1 er en relativt ny humlesort på markedet fra USA, som har en unik og tydelig smak og aroma av ananas.
  Årsaken er dens høye innhold av myrcene-olje som gir et tydelig inntrykk av ananas og steinfrukt.
  Prøv f.eks. å kombinere med Sabro for å få en pina colada'ish NEIPA.
  BRU-1 bør pares med andre humlesorter med tropisk preg, som Simcoe, Mosaic, Azacca, Amarillo og Crystal.
 • 200 g - HBC 472 er en ny spennende humlesort og er en "søster" av Sabro, noe som gjør at HBC 472 har en del av det samme smaks og aroma preget som Sabro. Aroma blir beskrevet som kokosnøtt, tropisk frukt, treverk og floral.
  Når man bruker mye av den i f.eks. en klassisk Amerikansk Dobbel IPA vil sitrus og grapefrukt dominere, men med en finurlig preg av whisky/bourbon og kokosnøtt i bakrunnen.
  Derfor er denne humlen også svært interessant å bruke i mørke og maltfokuserte øl, hvor den vil mer av dette whisky/bourbon og kokosnøttpreget.
  Pga. sin robuste karakter er dette en humlesort som vil gjøre det særs godt i mange forskjellige ølstiler som bl.a. Pale ales, IPA, portere, stout og "fat-modnet" øl.
84936
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.